Mercedes Benz Unimog е „звездата сред снегорините“


14
февр.
2018

Вълнуващи маневри, здрава битка с времето и не на последно място голяма доза удоволствие за водачите и зрителите: това е изводът след първото германско първенство на шофьорите на снегорини. Най-добра машина за почистване на сняг на отсечката в Щолпе, Бранденбург, недалеч от Берлин, се оказа Unimog U 527 на Mercedes Benz.

Задачите включваха тежки ситуации от всекидневието на водачите на снегорини: слаломни отсечки напред и на заден ход, както и препятствия, които трябваше да бъдат закарани и стоварени точно на определени цели.

Избраният от организаторите модел Unimog U 527 с кофа за почистване на сняг Aebi Schmidt демонстрира в Щолпе превъзходните си качества по отношение на маневреността и мощността. Машината впечатли водачите на снегорини с двойното си задвижване и голямата мощност на 6-цилиндровия си мотор с Euro 6 с 200 кВт. (272 к.с.). Участниците похвалиха добрия обзор на модела – важна предпоставка за прецизни маневри. Unimog U 527 осигурява този обзор благодарение на ниско разположените си панорамни прозорци и късата предница с късия преден капак.

На първо място финишира екипът на фирмата за почистване на магистрали Рангсдорф, следвани от фирма за улично почистване Лукау и фирмата за почистване на магистрали Камен от Северен Рейн Вестфалия.

 

Още по темата

Card image cap
10 американски автомобила, за които не сте чували: Rossion Q1

19
февр.
2018

Колите на Dodge, Ford, Lincoln, Chevrolet или Cadillac са познати и обичани и в Европа. В САЩ обаче има още много малки производители на автомобили

Card image cap
Клубът на супербързите: Arash AF 10

25
юли
2017

Ако искате да влезете в клуба на най-бързите автомобили, то моделът трябва да вдига поне 480 км/ч! Преглед на 73-те най-бързи и ексклузивни автомобили на света.

Card image cap
Изобретателно решение, което може да остави тенекеджиите без работа …

7
окт.
2016

Понякога хората са доста изобретателни, когато става дума за „ремонтиране“ на разни неща.

Card image cap
10 американски автомобила, за които не сте чували: Drakan Spyder

13
февр.
2018

Колите на Dodge, Ford, Lincoln, Chevrolet или Cadillac са познати и обичани и в Европа. В САЩ обаче има още много малки производители на автомобили

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: