Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner

Bentley вече предлага необходимите аксесоари за почитателите на риболова. Естествено, че Bentayga Fly Fishing by Mulliner няма да по джоба на всички рибари с цената си от 400 000 лв.


20
юли
2016

Специалният Bentayga разполага на борда с всичко, което ви е необходимо за успешен ден край реката или язовира. Например четири въдичарски пръта в специални кожени калъфи, които са разположени под пода на багажника или няколко кепчета, също прибрани в кожени калъфки. Основната част на багажника обаче е заета от три сандъка, тапицирани с кожа: един за рибарските принадлежности, един за храната и един (водоустойчив и тапициран отвътре с неопрен) за мокрите рибарски панталони и ботуши.

Всъдеходът Bentayga може със своите 608 к.с. от W12-двигател да закара рибарите и до най-труднодостъпните места за ловене на риба. Изборът на режими за движение включва до 8 различни варианта. Уредите показват на водача наклона, напречното накланяне, ъгъла на завъртане на колелата, хоризонта и височината. Серийното въздушно окачване също предлага на водача на Bentayga различни режими: High 2, High 1, Normal и Low. Така например High 2 е правилната настройка за сериозен офроуд.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин