/ Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner

Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner

Bentley вече предлага необходимите аксесоари за почитателите на риболова. Естествено, че Bentayga Fly Fishing by Mulliner няма да по джоба на всички рибари с цената си от 400 000 лв.

Специалният Bentayga разполага на борда с всичко, което ви е необходимо за успешен ден край реката или язовира. Например четири въдичарски пръта в специални кожени калъфи, които са разположени под пода на багажника или няколко кепчета, също прибрани в кожени калъфки. Основната част на багажника обаче е заета от три сандъка, тапицирани с кожа: един за рибарските принадлежности, един за храната и един (водоустойчив и тапициран отвътре с неопрен) за мокрите рибарски панталони и ботуши.

Всъдеходът Bentayga може със своите 608 к.с. от W12-двигател да закара рибарите и до най-труднодостъпните места за ловене на риба. Изборът на режими за движение включва до 8 различни варианта. Уредите показват на водача наклона, напречното накланяне, ъгъла на завъртане на колелата, хоризонта и височината. Серийното въздушно окачване също предлага на водача на Bentayga различни режими: High 2, High 1, Normal и Low. Така например High 2 е правилната настройка за сериозен офроуд.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин