Abarth 695 XSR Yamaha


1
апр.
2017

Италианският автомобилен производител Abarth и японският състезателен екип на Yamaha имат дългогодишно сътрудничество в световния шампионат Moto GP. Сега партньорите отпразнуват съвместното си сътрудничество със специалния модел на Abarth 695 –“695 XSR Yamaha“.

Лимитираният на 695 екземпляра Abarth изпъква с червен преден и заден спойлер, както и алуминиеви част за екстериора. Лакът е сив, тип „Pista“. Матово-черните 17-цолови алуминиеви джанти контрастират с цвета на каросерията. Корпусите на страничните огледала са карбонови. От карбон са и крайните тръби на серийната ауспухова уредба Akrapovich. Тя придава доста сонорен звук на 1,4-литровия турбомотор със 165 к.с. Ауспухът се явява директната връзка с мотоциклетите на Yamaha за Moto GP на Валентино Роси и Маверик Винил, които също ползват ауспуховата уредба на словенския специалист.

Отвътре от Abarth са монтирали матово-сиво арматурно табло с карбонови елементи. Водачът и пътникът до него седят в тапицираните с кожа спортни седалки Abarth с контрастни червени шевове. Има и плакет за индивидуалния модел на Yamaha-Abarth-695. Оборудването включва и инфотейнмънт система със 7,0-инчов монитор, Apple CarPlay и Android Auto. Допълнително се предлага и системата „Abarth Telemetrie“ за оценка на измерените времена за обиколки. струва 50 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин