Излезе трейлърът на филма за Пол Уокър (ВИДЕО)


3
авг.
2018

Почитателите на Пол Уокър трепетно очакват документалния филм за легендарния актьор. Пет години след смъртта на звездата от „Бързи и яростни” някои фенове все още не могат да свикнат с мисълта, че любимецът им е загинал в катастрофа. На 11 август Paramount ще пусне филма за Уокър. „I am Paul Walker“ представя не само кариерата на чаровника в киното, но наред с откъси от филми включва и видеоклипове от детска възраст. В трейлъра говорят Ашли и Коуди, сестрата и братът на Пол. Документалният филм щял да представя поглед към живота на Уокър, както и да разкрива факти около смъртта му.

Уокър, който изигра главната роля – на Брайън О’Конър, в екшън поредицата „Бързи и яростни” беше фен на колите и в реалния живот. Наред с автомобили от филмите, в които е играл, О’Конър беше събрал и 30 екзотични модела в гараж в Калифорния. Там се намираше и злополучното Porsche Carrera GT, в което Пол намери смъртта си като спътник на приятеля си Роджър Родас.

Още по темата

Card image cap
Технологията DriveGuard на Bridgestone

12
апр.
2016

Новата технология на Bridgestone позволява да карате цели 80 километра без практически никакво налягане в гумата ...

Card image cap
Parking Pilot и Remote Parking Pilot на Mercedes

29
мар.
2016

... или как да паркираме дистанционно ...

Card image cap
Интеграция между автомобил и смартфон

25
апр.
2016

Чрез приложението Car-Net на VW можете да свържете Вашия автомобил към Вашия смартфон и през него както да диагностицирате проблем в автомобила, така и да разширите възможностите му.

Card image cap

В последния брой:

Архив >