Fiat 500L получава ъпдейт за 2018


23
май
2017

Fiat 500L е един от онези автомобили, които или моментално ще заобичате, или веднага ще намразите. С идеята да подобри качеството и стайлинга, FCA освежава своята кръстоска между ван и кросоувър, като подобрява 40% от компонентите й. Сега предницата изглежда по-изразително: въздухозаборникът долу и отворите около фаровете за мъгла са по-широки, с контрастиращи хром и черна пластмаса. Светлините са с леко променени LED-акценти. Съвсем очаквано, емблемата на Fiat и „мустакът“ са на същите места.

Като цяло 500L запазва линията си, но изглежда „по-мъжествен“. За Европа ще има хромирани акценти и по задната броня, както и нови светлини за мъгла и заден ход. Моделът ще бъде предлаган в 10 цвята, с 3 опции за покрива – в цвета на каросерията, в черно или бяло или в черен мат. Общият брой цветови комбинации е 37!

Подобренията по интериора са още по-фини, отколкото по екстериора. Най-съществени са промените по волана, арматурното табло и инфотейнмънт системата, която стандартно поддържа Apple CarPlay и Android Auto. Клиентите ще могат да избират между три версии – 5-местната Cross, 7-местната Wagon с удължено междуосие и Urban. „Офроудърската“ модификация е с увеличен с 25 мм клиренс и при нея ще има нови протектори в долната част, както и нови брони и джанти.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин