45 автомобила се включиха в TEST THE BEST 2022 (ГАЛЕРИЯ)

1410
2022

И тази година екипът на AUTO BILD България събра най-атрактивните нови модели в рамките на конкурса TEST THE BEST. На 13 октомври беше проведено голямото изпитание, в което се включиха общо 45 автомобила от всички класове и с разнообразен тип задвижване – бензиново, дизелово, електрическо и хибридно; и с тяга, предавана към предните, задните или четирите колела. Общият брой представени марки беше 23.

Домакин на конкурса с основен партньор OMV България беше Община Банкя, която осигури възможност за традиционната снимка на всички участници пред Голямата балнеолечебница, открита през далечната 1911 и отворена отново за посетители през миналия месец след дълга реставрация. Именно пред аристократичната сграда с историческо значение беше открито събитието от кмета на район Банкя Рангел Марков и беше направена традиционната обща снимка на всички автомобили и гости.

И въпреки че големият тест, ориентиран към експертното жури, вече премина, вие, читателите на AUTO BILD България, все още имате възможност да се включите в гласуването за фаворитите на широката публика и да дадете своя вот за любимците си тук. Късметлия, избран на случаен принцип, ще обуе автомобила си напълно безплатно с нови зимни гуми Goodyear.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин