22 Porsche-та за 3000 долара

Porsche тества нов търговски модел, при който срещу определена сума на месец човек може да избира измежду 22 различни модела на компанията


12
окт.
2017

От ноември в САЩ Porsche ще предлага специлна услуга, наречена Porsche Passport. При нея клиентите могат да избират измежду 22 модела и да шофират точния автомобил според нуждите си. В месечния абонамент са включени регулярни смени на колите, неограничен пробег, данък МПС, застраховка, сервизно обслужване и достъп до всички приложения, предлагани от производителя в Цуфенхаузен.

След заплащането на активационна такса в размер на 500 долара потребителите могат да избират между два пакета – Launch (2000 долара) и Accelerate (3000 долара). Първият предлага достъп до осем модела, сред които 718 Boxster и Cayman S, както и Cayenne и Macan S. Вторият осигурява „входна карта“ за 22 модела – освен тези в Launch, получавате и машини като 911 Carrera S, Panamera 4S, както и Macan GTS и Cayenne S E-Hybrid. Изборът на желания автомобил става посредством приложение за смартфон. С програмката човек може да планира смяна на автомобил или да поръча кола още за същия ден. Porsche Passport стартира от началото на ноември 2017 в Атланта. Все още не е ясно дали услугата ще бъде лансирана и в Европа.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин