Cometto Eco 1000: стоножка на колела (ВИДЕО)


10
юни
2022

Cometto Eco 1000 е технологично ново самостоятелно предвижващо се електронно управляемо модулно транспортно средство. Машината се задвижва от мощен захранващ пакет, интегриран в системата на самата товарна платформа. Внушителният товарач се използва основно за вътрешен транспорт в големи индустриални предприятия и складове. Но разбира се, не само там. Товароносимостта на Cometto Eco 1000, както подсказва името е до 1000 тона.

Не по-малко впечатляващо е управлението на този мускулест великан на колела. Модулното транспортно средство Cometto Eco 1000 може да се управлява дистанционно комфортно и безопасно от дистанция. Перспективната насочена към бъдещето технология се нарича Connect & Drive.

Електронно управляемата самоходна модулна товарна платформа Cometto Eco 1000 покрива широка палитра от дейности при транспорта не само на тежки и извъгабаратни товари. Компактната подвижна платформа може да се конфигурира и движи с 2, 4 и 6 осеви линии.

В една транспортна единица безпроблемно могат да се интегрират до 4 взаимно заменяеми модули, окомплектовани с различни видове задвижващи пакети и снабдени с широк спектър от инструменти и аксесоари. Разберете повече за Cometto Eco в нашето видео!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин