Toyota Supra TRD Performance Concept


12
февр.
2019

Собствената тунинг фирма на Toyota TRD облагороди Supra с карбонови части. AUTO BILD ви дава информация относно промените

Новата Supra бе представена само преди няколко седмици – тунинг фирма на Toyota обаче вече показа, как моделът може да стане още по-спортен. Supra TRD Concept ни демонстрира, кои тунинг-части на собствената марка TRD се предлагат за спортния автомобил. Естествено насоката, в която са работили специалистите, е подобреният външен вид, както и оптимизираната аеродинамика. За целта са използвани части от карбон. Става дума за преден спойлер, по-широки елементи за праговете, допълнителни части на вратите, спойлер за задния капак и ламели вляво и вдясно на на задницата. Разбира се от TRD осигуряват и подходящите джанти.

Шоу-автомобилът е с 19-цолови алуминиеви джанти. Това обаче не е всичко. От TRD съобщават, че на по-късен етап ще се предлагат и още подобрения. Това означава нови спирачки, ново окачване и повишаване на мощността на 3-литровия редови 6-цилиндров мотор, разполагащ серийно с 340 к.с. и 500 Нм максимален въртящ момент. Възможна е и появата на Supra TRD Special Edition, тоест напълно тунингован заводски автомобил. Засега цените на тунинг-елементите за Supra не са обявени.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >