Saab обяви четири нови модела

Фирмата-майка на Saab NEVS обяви завръщането на култовата марка. С един обновен и четири нови модела производителят ще привлича клиенти от 2018 г.


18
дек.
2015

Наследникът на Saab NEVS обяви своята моделна офанзива. През 2017 г. шведската фирма с китайско финансиране ще пусне на пазара изцяло обновения модел Saab 9-3 в Швеция и в Китай. За 2018 г. производителят дори е планирал появата на четири нови модела на Saab. Това обяви вчера, 17-ти декември 2015, шефът на фирмата Матиас Бергман. В качеството си на наследник на фалиралия през декември 2012 г. шведски производител Saab NEVS подготвя от месеци възобновяването на автомобилното производство в Тролхетан.

Обновеният Saab 9-3 ще се произвежда в Швеция, а крайният монтаж – в китайския град Тианжин. Върху неговата платформа ще бъдат създадени и четирите нови модела. Бергман обеща един комапктен автомобил, автомобил т среден клас, SUV и кросоувър, всички с електрическо задвижване.

Още по темата

Card image cap
И Ford Edge остана без скоростен лост

21
февр.
2018

Ford преработва своя голям SUV в техническо и визуално отношение. На Стария континент моделът ще бъде предлаган единствено като дизел

Card image cap
Audi Sport Performance Parts за Audi R8

26
сеп.
2017

AUTO BILD ще ви покаже всички бъдещи модели на Audi!

Card image cap
Мистериозна катастрофа на Aventador

5
февр.
2017

Lamborghini Aventador на Крис Браун е открито като тотал щета в Бевърли Хилс. Певецът не знае нищо за катастрофата – защото шофьорът е избягал!

Card image cap

В последния брой:

Архив >