Seat Leon Cupra R


28
ное.
2017

799 екземпляра ще бъдат произведени от Cupra R – цената на модела е 90 000 лв. За около 20 000-те повече в сравнение с Cupra 300 получавате следното: 2,0-литров 4-цилиндров турбобензинов мотор с 310 к.с., модифицирани адаптивни амортисьори на спортното окачване и ауспуховата уредба на Golf Clubsport. Задължителна част от оборудването на R е 6-степенната механична скоростна кутия, а задвижващи са предните колела.

За 5,8 секунди ще вземете стандартния спринт от 0-100 км/ч. Обикновената Cupra е също толкова бърза, но тя е с 58 килограма по-лека от натъпканата със специално оборудване версия R.

Също така Cupra R има много повече карбон (по предната броня, по страничните прагове и задния дифузьор), леки удебеления, медни апликации и нов заден спойлер.

Отвътре всичко изглежда като в нормалната Cupra – изключение на медните елементи. Воланът и скоростният лос са покрити с алкантара, а кръглите уреди са с различна графика и по-големи цифри.

Още по темата

Card image cap
Първи впечатления от мечката на Skoda

14
ное.
2016

С Kodiaq след дълго „умуване“ Skoda най-после атакува в класа на SUV-овете. AUTO BILD използва големия „чех“ с мечешко име

Card image cap
Първият тест на новото Audi A5

17
окт.
2016

Audi продължава да усъвършенства внимателно A5 Coupé. По този начин все повече приближава модела с две врати до перфектността. Проверихме дали емоциите са на високо ниво

Card image cap
Първи сравнителен тест на освежения A-клас

4
ян.
2016

Надпревара в компактния клас. Какво е донесъл фейслифтът на А-клас? Сравнение на моделите с малки бензинови двигатели

Card image cap

В последния брой:

Архив >