Seat Leon Cupra R


28
ное.
2017

799 екземпляра ще бъдат произведени от Cupra R – цената на модела е 90 000 лв. За около 20 000-те повече в сравнение с Cupra 300 получавате следното: 2,0-литров 4-цилиндров турбобензинов мотор с 310 к.с., модифицирани адаптивни амортисьори на спортното окачване и ауспуховата уредба на Golf Clubsport. Задължителна част от оборудването на R е 6-степенната механична скоростна кутия, а задвижващи са предните колела.

За 5,8 секунди ще вземете стандартния спринт от 0-100 км/ч. Обикновената Cupra е също толкова бърза, но тя е с 58 килограма по-лека от натъпканата със специално оборудване версия R.

Също така Cupra R има много повече карбон (по предната броня, по страничните прагове и задния дифузьор), леки удебеления, медни апликации и нов заден спойлер.

Отвътре всичко изглежда като в нормалната Cupra – изключение на медните елементи. Воланът и скоростният лос са покрити с алкантара, а кръглите уреди са с различна графика и по-големи цифри.

Още по темата

Card image cap
Зоркият поглед на Subaru Levorg

1
ян.
2017

Системата Eye Sight в японското комби действа като втори чифт очи след тези на водача

Card image cap
Колко спортен е SUV-ът на Maserati?

10
мар.
2016

Maserati Levante има силни конкуренти: SUV-ът навлиза в територията на Audi, BMW, Porsche и Range Rover. Първи впечатления от Levante S с 430 к.с.!

Card image cap

В последния брой:

Архив >