Продава се V6-Opel в топ-състояние


12
авг.
2019

Този поддържан Opel Omega с V6-мотор от 1998 г. и пробег от само 11000 километра е изключително рядък йънгтаймер и е обявен за продажба!

Принципно за Opel Omega B не трябва да приготвяте голяма сума. Причината е, че появилият се през 1994 г. наследник на предпочитания Omega A все още не е разглеждан като класика и в началото има проблеми с качеството. Едва фейслифтът две години след появата прави Omega по-добра, а днес добре поддържани модели могат да се намерят доста трудно. Екземплярите на произвеждания от 1994 до 2003 йънгтаймер на Opel са евтини, но в повечето случаи са с пробег по поне 100 000 километра, както и с дефекти и повреди. Особено по-мощните версии на двигателя V6 трудно могат да бъдат открити в добро състояние. Сега в Нюрнберг за продажба е обявен Opel Omega с 2,5-литров V6 двигател, който в много отношения е изключение от правилото. Цената му е 22 000 лв.!

170 к.с. и 4-степенна автоматична трансмисия

Регистрираната през 1998 г. лимузина е с пробег от само 11 620 километра, от първа ръка е и според обявата се намира в топ-състояние. Снимките потвърждават тези твърдения. Автомобилът е минал технически преглед преди 3000 километра. Под капака на Omega работи разполагащ със 170 к.с V6-мотор, който позволява на автомобила да развие максимална скорост от 220 км/ч. Предавателната кутия е 4-степенна автоматична. Интериорът на Omega също е комфортен: апликации от дървен фурнир по централната конзола и вратите, електрически задействащи се стъкла отпред и отзад, стъклен шибедах, както и мултиинформационен дисплей до уредите на таблото. Този Omega е рядкост – в момента на базара няма такива предложения.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >