L CITY на българската фирма SIN CARS отпътува за Германия   

1606
2022

Поредният електромобил L CITY от малката серия беше произведен и отпътува към новия си собственик в Мюнхен, който е потенциален партньор за Германия на българската фирма SIN CARS

От SIN CARS съобщават, че през последните месеци са успели да направят допълнителни подобрения в автомобила, да оптимизират още процеса по сглобяването и да усъвършенстват изработката на много от детайлите. Подобрена е също и работата на софтуера – с добавени нови два режима на движение сега автомобилът отговаря на всички изисквания и съвременни параметри.
L CITY този път е изработен във варианта пикап. Товарният му отсек е изработен изцяло от алуминий и е с тегло под 200 кг.

Отзивите за L CITY са отлични. Освен това „SIN CARS е подписал предварителни споразумения за доставка, внос и дистрибуция на електромобилите L CITY за Белгия, Холандия и Люксембург. Договорът обхваща всички модели L CITY, както и резервни части и допълнителни компоненти с марката L CITY. Двете страни по споразумението са в процес по уточняване на всички детайли по бъдещото си сътрудничество, като до края на годината ще бъдат подписани окончателните договори за дистрибуция.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин