/ Резервна част на Bugatti Chiron – два пъти по-скъпа от ново Ferrari

Резервна част на Bugatti Chiron – два пъти по-скъпа от ново Ferrari

Ако ударите вашето Bugatti Chiron Super Sport 300+, можете да си купите две нови Ferrari-та вместо нова „маска“

За простосмъртните Bugatti Chiron Super Sport 300+ е просто хиперавтомобил мечта, произведен в ограничена само до 30 броя серия – заради колосалната си цена от близо 8,5 милиона лева. Но фактът, че резервна част за този модел се оказва по-скъпа от чисто нови утвърдени суперспортни автомобили, е наистина главозамайващ! Американската компания за резервни части Parts4USA, която продава компоненти за неприлично скъпи автомобили в рая на казината Лас Вегас, сега предлага предна маска за Chiron Super Sports 300+.

Невероятна цена: колко струва предницата за Chiron?

В случая става въпрос за комплект с калниците и спойлер под бронята, а в цената е включена и доставката. И всичко това срещу скромните 399 999 щатски долара (oк. 733 000 лева)! А за 330 000 щатски долара (около 620 000 лева) в момента се предлага предна престилка за „нормалния“ Chiron.

ВИЖТЕ НА КАКВИ ЦЕНИ ВЪРВЯТ BUGATTI CHIRON НА СТАРО

За сравнение: чисто ново Ferrari Roma или Ferrari Portofino в момента струват малко под 400 000 лева, а Ferrari 812 Superfast можете да получите за под 600 000 лева. Е да, не е Bugatti – но все пак в цената влизат четири колела, волан и двигател!

Явно „благородната“ предница, която съгласно приложените документи е произведена в Австрия през септември 2020 г. и сертифицирана като оригинална част от производителя, не се харчи много – пакетът с резервни части очаква своя купувач в САЩ още от май 2022 г. Което не е изненада с оглед на цената…

Промоция: тази предна маска за Bugatti се предлага срещу 730 000 лева!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин