Opel Karl Rocks

1309
2016

Понякога сме свидетели на новини от автомобилния свят, които определено ни шокират. Тези да не би да са полудели? Не, не са полудели и са съвсем сериозни в намеренията си. Както например  Opel и Karl Rocks. Рустикалният малък автомобил ще има своята премиера на автосалона в Париж.

Opel е съвсем честен по отношение на Karl Rocks: автомобил „за всекидневните предизвикателства на градската джунгла“ – такъв е „приключенският брат“ на нормалния Karl. Автомобилът притежава специална визия с релси на покрива, брони с по-голяма част нелакирана пластмаса и елементи за пода на автомобила. А  също и  15-цолови джанти.

Основният аргумент в полза на Opel Karl Rocks е по-големият му с 2 см клиренс. Интериорът също се различава малко от този на обикновения Karl – например по тапицериите на седалките и декорациите в централната конзола. Аудиосистемата е серийна, а „IntelliLink“ – опционална. Багажното отделение остава непроменено – вместимостта му е от 206 до 1013литра.38970_ope_kar_16_rocks_2_big 38970_ope_kar_16_rocks_3_big

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин