Ford F-Vision Truck


19
окт.
2018

Ford показа студията F-Vision Trucks. концепцията е с електрическо задвижване и може да се придвижва автономно в ниво 4.

С Ford F-Vision Truck фирмата иска да стартира бъдещето на транспорта на далечни разстояния. Концептуалният автомобил е футуристична машина, която е задвижвана с електричество и с ниво на автономно придвижване 4. В този режим студията на товарен автомобил може да се придвижва почти изцяло автономно, докато водачът наблюдава случващото на пътя на големи монитори. Дизайнът е подчинен на оптимизирането на аеродинамиката – линиите на кабината на водача наподобяват на каска. В предницата има масивни вентилационни отвори, заобиколени от LED-ивици. В задницата също доминира цяла LED-ивица. Има и огромен дифузьор. Каросерията на  Ford F-Vision Truck е оборудвана с LED-модули, които в зависимост от пътната ситуация излъчват различни предупредителни и указателни сигнали. Тъмните странични стъкла се осветяват фотоелектрически, когато водачът поеме управлението на товарния автомобил.

 

Още по темата

Card image cap
Новият мъник на Audi: Вчера A1, Утре 1A!

24
дек.
2016

В началото на 2018 година се очаква новият малък автомобил от Инголщат – със свежа техника от А8

Card image cap
Новата Fiesta: фина и малко по-голяма

12
окт.
2016

През пролетта Ford ще представи осмата генерация на Fiesta. Както и досега, моделът ще бъде базиран на глобална платформа, но ще предлага по-усъвършенствана техника

Card image cap
Новата Zafira става SUV

29
дек.
2015

PSA и GM разработват автомобили съвместно. Първият модел на кооперирането ще бъде компактен SUV

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: