Dodge Ram Limited Tungsten Edition

2906
2017

По принцип американските автомобили не се считат за особено благородни, особено пък когато се касае за пикапи. С новия Ram Limited Tungsten Edition едва ли ще отидете на опера, но предлаганият от модела лукс е доста добър за един пикап.

Процентът на купуваните луксозни версии на пикапите расте – луксът се цени най-вече в комбинация с Heavy Duty варианта на Ram. Името Tungsten  от шведски език („Tung Sten“) означава „тежък камък“.

Limited Tungsten Edition е базирана на ниво на оборудване Limited. От него е хромираната решетка на радиатора с надпис RAM. Същите букви личат и върху задния капак, но в цвета на автомобила. Броните, страничните огледала, дръжките на вратите и стъпалата на праговете също са издържани вцвета на автомобила, а джантите са матови.

Във вътрешното пространство Tungsten Edition предлага тапицерия на тавана на автомобила от кожа и тапицерии в цвят индиго за вратите и средния подлакътник. В интериора ще откриете и благородни елементи от дърво и мокети с цвят индиго. Оборудването включва въздушно окачване (при 1500), аудио-навигационна система с 8,4-инчов дисплей, камера за заден ход, електрически регулиращи се педали с функция запаметяване, отопление на волана, подгряване на предните и задните седалки, както и вентилация на задните.

Пазарният старт на модела в САЩ е планиран за третото тримесечие на 2017 г., тоест октомври. Специалната версия ще се предлага като Ram 1500, Ram 2500 и Ram 3500, както и за Crew Cab и Mega Cab (Heavy Duty), в комбинация с две задвижвания и късо и дълго междуосие. Цените на Ram 1500 Tungsten Edition започват от малко под 100 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин