Bentley Continental GT

AUTO BILD ще ви покаже новите Coupé-та до 2021 г.


26
сеп.
2017

Цената на модела е около 400 000 лв., а появата му на пазара ще стане в края на 2017 г. Дългоочакваното ново поколение на Continental вече не е базирано на Phaeton, а използва същата платформа като Porsche Panamera. В сравнение с предшественика предната ос е изместена напред, което позволява по-дълъг преден капак и по-ниска предница. И двата елемента наподобяват на EXP Speed 6 от 2015 г. Под капака работи разполагащ с 635 к.с. W12 мотор. „Британецът“ е изключително модерен във вътрешното пространство: Bentley вече предлага и Head-up-дисплей. На централната конзола с въртящия се дисплей ни очаква истински елемент а ла Джеймс Бонд. Можете да избирате между монитор на навигационната система, три кръгли уреда или дървен панел.

Още по темата

Card image cap
„Джоуи Трибиани” в Top Gear

4
февр.
2016

Актьорът Мат Лебланк ще води култовото британско предаване на ВВС Top Gear. Американецът е добре познат у нас най-вече с ролята си на Джоуи от сериала „Приятели”

Card image cap
Aston Martin атакува Tesla

22
февр.
2016

Aston Martin иска да произвежда електрически спортен автомобил и по този начин да конкурира Tesla

Card image cap
Новият Sprinter достъпен в 1700 варианта!

6
февр.
2018

Mercedes представи новото поколение на Sprinter, който може да бъде оборудван както като „гол товарач“, така и с максимална мултимедийна свързаност

Card image cap

В последния брой:

Архив >