Bentley Bentayga Falconry by Mulliner


21
май
2017

Харесвате бързите и луксозни SUV-ове? Второто ви хоби е дресиране на соколи? Докато в Европа съвместяването на тези две хобита изглежда абсурдно, в арабския свят това е част от нормалното ежедневие. За да могат тези две хобита да бъдат още по-добре свързани Bentley пуска ултимативния SUV за всеки дресьор на соколи … Bentayga Falconry by Mulliner.

Както личи от името на тази Bentayga, тя е създадена ръчно от тунинг фирмата, специализирана по моделите на Bentley – Mulliner. Кулминацията на специалното возило се крие в багажника. Там има два покрити с естествен корк сандъка – приспособление за излитане и кацане с принадлежности и сандък с аксесоари за поддръжка.  Първото включва бинокли, GPS-предавател за следене на местоположението на птицата, както и ръкавици. В сандъка за поддръжка има термоси, чаши, одеяло и кърпи за освежаване.

С какво интериорът на Bentayga Falconry се различав аот този на нормалната версия на Bentayga? На средния подлакътник има вадеща се стойка за птицата, а върху арматурното табло има изобразена сцена от пустинята със сокол, състояща се от 430 дървени частици. За изработването й са били необходими 9 дни. Производителят не назовава цената на специалното изпълнение на модела.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин