М Уикенд за трети път

0807
2020

Тази есен, от 5-ти до 7-ми септември, за трета поредна година ще се проведе събитието ///М Уикенд. Това е най-голямото, най-атрактивното и най-престижното събиране в България на М серията на марката БМВ. Отново ще се съберат близо 50 от най-новите, най-редките, най-бързите и най-ценните модели, които заедно ще обиколят част от България, за да закрият сезона с приятни емоции от шофирането и състезателния дух, който само ///М автомобилите дават. 

Колоната автомобили ще тръгне от София, ще премине през Велинград, Юндола и ще стигне до Банско. Там участниците ще имат възможността да обменят опит как се управлява М автомобил и ще могат да посетят специалните лекции на Павел Лефтеров насочени към правилно овладяване на мощните автомобили и как да сме по-бързи и по-безопасни на пистата.

В третия ден, колоната ще се отправи към пистата край град Серес в Гърция където ще имат възможността да се отключи пълния потенциал на тези автомобили и да покажат на какво са способни. Предвидени са две дълги състезателни сесии тип Тайм Атак и също и Драг състезание за любителите на директните двубои. Пистата ще е отворена безплатно за публика които ще могат да проследят от трибуните красивата гледка на ///М автомобилите в тяхната натурална среда.

А ако Вие притежавате автомобил от ///М серията, можете да се свържете с организаторите от Гараж.бг на телефон +359 87 885 0712 и да заявите своето участие.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин