Уличен „състезател“ заряза своето Porsche


26
апр.
2019

Двама улични „състезатели“ си спретнали нелегална надпревара на магистрала A57 близо до германския град Кьолн. Ferrari-то било спряно от полицията и задържано заедно с водача, докато служителите на реда открили Porsche-то празно – без водач.

Полицията направила скъп „улов“ на Светли понеделник 2019 г. в Кьолн. Едно Porsche Panamera Turbo S и едно Ferrari 488 били вдигнати и извозени с репатрак. Общата стойност на автомобилите била около 600 000 лв.! В късния следобед шофьорка информирала полицията, че на магистрала A57 в посока центъра на Кьолн се провежда нелегална гонка. Черното Porsche Panamera Turbo S (680 к.с.) и червеното Ferrari 488 (670 к.с.) пречели на и застрашавали останалите автомобили, движещи се по магистралата. те ускорявали бързо и минавали между другите автомобили, изпреварвайки ги от всички страни. Свидетелката успяла само благодарение на рязко спиране да избегне катастрофа с друга кола. В края на краищата полицията успяла да спре Ferrari-то, но Porsche-то било открито изоставено: неговият водач бил избягал пеша, напускайки луксозното си возило.

Полицията конфискувала двата луксозни автомобила и взела книжката на 25-годишния водач на Ferrari-то. Сега той ще бъде изправен пред съда в обвинение в участие в нелегална гонка. По информация на полицията шофьорът на Porsche-то все още се издирва. Заради бягството го очаква още по-сериозно наказание.

Още по темата

Card image cap
Tata представи бусче с горивна клетка

18
февр.
2016

Кашонообразният Magic Iris Ziva е дълъг под 3 метра и е идеално средство за придвижване в големите градове

Card image cap
Колко италиански е Fiat Spider?

21
апр.
2016

Конструиран в Япония, произвеждан в Хирошима и „овкусен“ от Fiat – достатъчно ли е това, за да бъде различен от оригинала и малко италиански?

Card image cap
Mercedes S-клас фейслифт

12
апр.
2017

След 4 години швабите обновяват своя флагман: асистиращите системи получават ъпдейт, ще има и нов V8 агрегат

Card image cap

В последния брой:

Архив >