Най-популярното изложение на суперавтомобили Cars & Coffee идва в България

2205
2018

В събота, 2 юни, ще се състои първото по рода си изложение на т.нар. суперавтомобили у нас, Cars & Coffee, като част от най-големия автомобилен феномен в света. България се присъединява към останалите над 40 държави от общността Cars & Coffee в Европа, Америка, Азия, Африка и Близкия Изток, в които франчайзът вече има дългогодишни традиции и в които се провеждат общо над 120 събития годишно. Някои от тях, например в Бреша, Италия, привличат повече от 1500 участници и над 25 хиляди посетители.

На събитието в България всички запалени автомобилни ентусиасти ще имат възможност да разгледат отблизо някои от най-редките модели автомобили в света с двигатели от над 500 конски сили, а собствениците им да се срещнат при закрити врата и да създадат контакти едни с други в неформална, приятелска атмосфера. На Cars & Coffee Bulgaria ще бъдат събрани над 30 дизайнерски, колекционерски, спортни и класически (ретро) коли на марки като Lamborghini, Ferrari, McLaren, Rolls-Royce, Bentley, Bugatti, Aston Martin и селектирани модели на Porsche, Mercedes и Jaguar.

Притежателите на суперавтомобили могат да кандидатстват за участие в Cars & Coffee Bulgaria на онлайн платформата cars.coffee най-късно до 28 май. Онези, чиито автомобили бъдат одобрени, ще бъдат поканени да се присъединят към първата част от събитието на 2 юни в RIU Pravets Resort, включваща закуска и брънч, презентация на проекта и награждаване с приза „Best of the Show” („Най-добър автомобил на изложението“) под формата на мини Pagani, изработена специално за случая и подписана лично от Хорацио Пагани. Ще присъстват специални гости от централата на компанията Cars & Coffee в Италия и представители на авто-мото индустрията, включително от дизайнерските и маркетинг екипи на високия клас автомобили като Ferarri и Pagani. В следобедните часове участниците ще се отправят към София за втората, публична част на събитието. Супер и хиперавтомобилите ще бъдат разположени пред зала „EFE” на хотел „Маринела“, а изложението ще бъде отворено за посетители от 17:00 до 19:00 часа.

Петя Бертони

Събитието се организира от Петя Бертони, маркетинг мениджър на самия лицензиант Cars & Coffee и притежател на лиценза за Cars & Coffee в България. Завършила е Маркетинг, комуникации и глобални пазари в в университета Mилано, курс по Fashion & Luxury Brand Management в Istituto Marangoni и магистратура по Automotive Design, Color & Trim. През последните 4 години гради кариерата си в автомобилния сектор в италианска компания за дизайн и изработка на прототипи на автомобили, самолети, влакове, мотори и яхти. Страстта ѝ към суперавтомобилите я среща и с феномена Cars & Coffee.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин