BMW пусна Серия 1 седан – но само за Китай

В разработката на модела са включени и инженери от милиардната страна


18
юли
2016

BMW Group и BMW Brilliance Automotive отговарят на нарастващото търсене на компактни премиум автомобили с нов модел – Серия 1 седан. Mоделът ще бъде лансиран само в Китай и в неговата разработка са се включили и местни специалисти. Серия 1 седан е сериен наследник на представения м.г. на изложението в Гуанджоу прототип BMW Concept Compact Sedan. След X1 и Серия 2 Active Tourer седанът Серия 1 ще бъде петият модел, който „баварците” ще правят в Китай. Новият „баварец” е ясно разпознаваем представител на марката с предната си част, в която са интегрирани типичните „бъбреци” и фаровете с кръгли елементи. Акцентът в задницата е чупката на Хофмайстер. Колата ще разполага с инфотейнмънт системата ConnectedDrive.

Още по темата

Card image cap
Hyundai Kona: корейска атака в класа на малките SUV-ове

13
юни
2017

Само ден след премиерата на Citroen C3 Aircross в Мрежата плъзнаха официални фотографии на неговия корейски опонент – Hyundai Kona. В лигата на нетрадиционните малкият SUV ще се бори и срещу Nissan Juke

Card image cap
„Sharknose“ BMW M635 CSi постигна изключително висока цена

19
апр.
2017

Добрите "Sharknose" BMW купета навлизат в нови ценови категории. На търг във Великобритания едно M635 CSi бе продадено за повече от 100 000 британски лири!

Card image cap

В последния брой:

Архив >