Този Golf със 745 к.с. се продава!


7
авг.
2019

Разполагащият със 745 к.с. Golf 6 на водещия Матиас Малмеди, тунингован HGP, е обявен за продажба!

През 2013 г. тунингованият от специалистите от HGP Golf 6 R на водещия на автомобилното предаване „Grip“ Матиас Малмеди разби един Manhart MH3 и тунингован от PP Performance CLS 63 AMG – по онова време със 732 к.с. Дори едно Lamborghini Gallardo Superleggera се даде на този чудовищен Golf. Междувременно този HGP-Golf дори увеличи своята мощност – сега автомобилът разполага със 745 к.с. и 925 Нм. Спринтът от 0 до 100 км/ч се взема за 3 секунди, а максималната му скорост е 340 км/ч. Сега автомобилът на Малмеди се продава за 140 000 лв.!

От снимките в обявата личи, че през последните години този Golf е променен не само в техническо отношение, а но и на външен вид. Преди автомобилът бе лакиран в бяло и черно, а сега цветът на колата е само черен. Върху тапицираната с карбон жабка пък личи автографът на Малмеди. От голямо значение са техническите характеристики на чудовищния Golf. Под капака хората от HGP са монтирали 3,6-литров машина с две турбини, както и нов изпускателен колектор. Трансмисията е 7-степенна автоматична с два съединителя DSG от Audi RS3.

Шумен отвън, спортен отвътре

За шумната поява се грижат две огромни хромирани ауспухови тръби, а погледите привличат оранжевите спирачни апарати за джантите OZ. Във вътрешното пространство този супер-Golf подчертава своя спортен дух: карбонови елементи, седалки Recaro и стоманени постелки в пространството за краката. Под седалката на водача има пожарогасител, а зад огледалото за задно виждане и на капака на багажника има камери. Според обявата автомобилът е в безупречно състояние и от първата си регистрация през юни 2011 е изминал 58 113 километра. Цялата документация и изрядно попълнената сервизна книжка на Golf-а са налице.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >