TEST THE BEST 2020

1110
2020

Само най-новото, само най-доброто. От години това е девизът на конкурса на AUTO BILD, озаглавен съвсем умишлено TEST THE BEST. Независимо дали се провежда на тестовата писта на Bridgestone край Рим, специалния автомобилен полигон край Шанхай или по традиционни рали отсечки край курорта Боровец. Винаги най-новите модели, винаги най-авангардните технологии. Тази година, заради световната пандемия от Covid-19,TEST THE BEST 2020 бе организиран от екипа на AUTO BILD България в хотел Метрополитън, София. Благодарение на спонсори и партньори в лицето на веригата бензиностанции OMV, застрахователя Лев Инс и премиум производителя на автомобилни гуми Continental, на паркинга на столичния хотел Метрополитън се събраха 34 претенденти за наградите на добрите модели, появили се тази година на българския пазар.

Голямото предизвикателство на всички тестови шофирания през настоящата година е световната пандемия. Преди всеки индивидуален тест контактните точки в автомобила – волан, скоростен лост, ключ за запалване, дръжки на вратите и превключватели за прозорците трябва щателно да бъдат дезинфицирани. Тази нелека задача поеха представителите на фирмите-вносителки и страхотен екип от ентусиазирани студенти, обучаващи се в Техническия университет София. Специалните дезинфекционни препарати бяха осигурени от Fakir.bg, ексклузивния представител на за България на Koch Chemie GmbH, световен лидер в производството на почистващи препарати и козметика за автомобили. Иновативна технология за дезинфекция на автомобили и кемпери със суха мъгла представиха партньорите ни OSRAM. По традиция в журито на българското издание на TEST THE BEST се включиха инженери, техници, дизайнери и представители на големи международни компании, свързани с автомобилната индустрия като Kärcher, Febi Bilstein, Bosch, Stihl, Hörmann, Adler, Veka, Osram и Aluplast. Легендата на българския рали спорт Владимир Илиев, който е и преподавател в сектор „Автомобилизъм“, представи на курсистите от Националната спортна академия динамичните  възможности на участващите в конкурса модели

В нашия сайт, разбира се, продължава активното гласуване на читателите ни, които могат да дадат своите предпочитания за още по-голям списък от модели и марки, появили се през последните 12 месеца на пазара в Европа. Както сигурно знаете вече, ако участвате в гласуването може да се абонирате безплатно за електронния бюлетин на AUTO BILD България и имате шанс да спечелите комплект зимни гуми от Continental.

Успех!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин