Тунинг за E-клас


22
авг.
2018

Внушителен, красив, открит – горе-долу така можем да обобщим кабриолета на Mercedes E-клас. За някои клиенти обаче луксозният модел е прекалено висок – има какво още да се желае и по отношение на пъргавината. Специалистите на тема окачване от H&R се отзовават на желанията на клиентите и предлагат регулиращи се пружини за откритата красавица от Щутгарт.

С новите пружини кабриолетът се регулира безстепенно. Диапазонът е от 20 до 40 милиметра на предната ос и от 25 до 45 милиметра на задната. Моделът на Benz запазва серийните си амортисьори.

Според H&R по-ниският център на тежестта осигурява значително по-динамично поведение на пътя и редуцира страничното накланяне при непроменено висок комфорт на возене. Естествено вследствие на промените откритият Е-клас слиза по-близо до асфалта.

Регулиращите се пружини на H&R се предлагат за всички варианти на E-клас – седан, комбито T-Model и Coupé-то. Допълнително клиентите могат да си поръчат и увеличения на следата Trak+, вследствие на което калниците на E-клас ще бъдат по-изпълнени.

 

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин