Ще се появи ли Tesla Model S Plaid+ и с кръгъл волан?


27
юли
2021

Tesla направи фейслифт на Model S с изискващ време за свикване волан. Изцяло нов е вариантът Model S Plaid+ с 1100 к.с. и пробег от 840 километра!

Изненада при Tesla: в рамките на обявяването на бизнес-резултатите за 2020 г. автомобилният производител представи и фейслифт-версиите на Tesla Model S и Model X. Производството ще стартира още през следващите седмици, а доставките са планирани още за 2021 г. Освен нови моторизации с до 1100 к.с. в Model S Plaid+ ще има и сензацията във вътрешното пространство под формата на нов „волан“. Кормилото със странна форма не бе прието особено добре. Сега обаче от папарашки снимки се вижда, че Tesla вероятно ще предлага модела и с нормален волан.

Ще се предлага ли и с нормален волан?

На пистата Нюрбургринг бе заснет тестови автомобил Plaid+ с кръгъл волан. Това означава, че или Tesla ще пусне Model S Plaid+ и с нормален волан. Американските журналисти критикуваха доста странния волан на модела. По невнимание постоянно биваха натискани мигачите и клаксона. На пистата Нюрбургринг бе заснет обаче и автомобил с такъв волан. Което би могло да означава, че той просто се тества с цел усъвършенстване на управлението.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин