Zedriv GT3: електрически „клонинг“ на 911


15
апр.
2019

На изложението в Шанхай (16-25 април) китайската компания за електрическа мобилност Zedriv представя концепцията GT3. Не само името на електрическия китайски спортен модел напомня на Porsche 911, но и дизайнът на задната част. Преди всичко тя с тесните си светлини изглежда като абсолютен „клонинг“ на легендата от Цуфенхаузен. Автомобилният портал Car News China разпространи кадри на GT3 на уебстраницата си. Все още не е ясно дали електрическият „клонинг“ на Porsche някога ще влезе в серийно производство.

Китайската марка за електромобили Zedriv се представя за пръв път пред широката общественост в рамките на изложението и по данни на Car News China освен прототипа GT3 ще представи и три серийни модела: SUV-a GX5, 3-вратия GC1 и 5-вратия GC2. Zedriv е част от държавната National Machinery Industry Corporation, която се занимава и с производство на селскостопански машини.

Още по темата

Card image cap
Bugatti показа първа снимка на Chiron

19
дек.
2015

Bugatti Chiron ще бъде показан на автосалона в Женева 2016. Той ще бъде по-бърз, по-мощен и по-скъп от Veyron. Сега от Bugatti показаха и нов тийзър на модела!

Card image cap
Ясно е името на новото шоу на Кларксън

12
май
2016

Вече е ясно името на новата продукция на Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей. Идеята е то да показва, че шоуто няма да се снима само на едно място

Card image cap

В последния брой:

Архив >