X-клас за велосипедисти

2904
2020

Pickup Design са разработили практична стойка за велосипеди с електрическа система за повдигане за Mercedes X-клас. За по-дълги разстояния се предлага дори и каравана.

Пикапите са за практичните хора: инструменти, отпадъци от градината или спортни уреди могат да бъдат побрани върху товарната повърхност с лекота – и подхождат там по-добре от някой дизайнерски комплект куфари. Полските тунинг-специалисти от Carlex Design и тяхното подразделение за лекотоварни модели Pickup Design са разработили шикозна стойка за велосипеди за спрения от производство след сравнително кратък престой на пазара Mercedes X-клас.

Стойката за велосипеди е монтирана от Pickup Design над товарната повърхност. Предимството: под нея остава достатъчно място за друг багаж. Товаренето става лесно, тъй като струващата 10 000 лв. стойка за велосипеди е оборудвана със система за повдигане. Pickup Design са помислили не само за тези, които ще правят излет за през деня с велосипедите: за пътуващите на дълги разстояния поляците са създали шикозна каравана, предлагаща място за четири легла, баня и кухня. На външен вид караваната и X-клас си подхождат доста. Pickup Design залагат на червено-черен лак с бели акценти. Самият Benz е оборудван с черна радиаторна решетка, нови брони и специални джанти.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин