WiFi и таблет за Stepway-моделите на Dacia


12
окт.
2017

Dacia оборудва четири модела от гамата Stepway с CarFi устройства, двугодишен абонаментен план за високоскоростен 4G интернет и 10“ таблет. Новата кампания стартира редом с нарастването на семейството на Stepway с още един, четвърти член – Logan MCV Stepway.

Dacia е лидер в България вече четири последователни години и запазва лидерството си през първата половина на 2017 г. Марката присъства на българския пазар от 11 години, като бележи непрестанен ръст на продажбите. Като лидер в автомобилния сектор. Dacia се обвързва с лидера  в телекомуникационния. От важно значение е покритието на България, което предлага Vivacom. Основен критерий, обаче, е предложението да е достъпно и на разумна цена, за да се впише кампанията в идеологията на маркaта Dacia за безкомпромисно отношение цена/качество.

Решението за оборудване с WiFi на Stepway гамата идва от наблюденията, че именно тези модели са предпочитани от семейства с деца и партньорството с Vivacom дава възможност да се предостави по нещо за всеки член от семейството. Занимание за децата с таблета по време на дълъг път, аудио стрийминг на музика от интернет през аудио системата на автомобила…възможностите са многобройни.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин