VW T4 Multivan: йънгтаймер за цялото семейство

1507
2021

Готин йънгтаймер и място за по-голямо семейство – не е задължително тези две характеристики да се изключват взаимно: защото се срещат във Volkswagen T4. Четвъртото поколение Bulli предлага щедро пространство, удобно е за всекидневно шофиране и се характеризира с достатъчно високо ниво на надеждност – стига да е поддържан добре, бусът може да ви бъде приятел за цял живот.

Към момента в eBay се предлага Volkswagen T4 Multivan във версията Generation. Първото нещо, което прави буса интересен, са снимките в обявата. Отвън и отвътре T4 (като изключим малките недостатъци, упоменати по-долу) – изглежда много добро. По данни на продавача въпросният бус, регистриран за първи път през 2001 г., е с пълна сервизна история.

Седалките на втория ред на VW T4 могат да се въртят според данните в обявата.

Настоящият собственик е четвъртият притежател на дизеловия T4 със 150 к.с., който в момента е на 249 000 километра. Автомобилът не е удрян и е с осем гуми. Турбокомпресорът и предното стъкло са нови. Списъкът с екстри включва отопление на седалките, печка и Climatronic и двузонова климатична система. Седалките на втория ред могат да се въртят, а „диванът“ на третия може да се сгъне, за да спите на него. Multivan-ът се продава на търг – и към момента най-високото предложение е за 9200 евро – добра цена за читав екземпляр от модела.

Ламарините трябва да бъдат огледани внимателно

Volkswagen T4 са технически безпроблемни. Ако автомобилът (като този екземпляр) е обслужен, не трябва да има изненади от механични или електронни компоненти. При правилна поддръжка дизелите могат да „покриват“ и голям пробег. Следователно изминатите от този T4 249 000 километра не трябва да притесняват кандидат-купувачите.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОЩЕ ОБЯВИ ЗА УПОТРЕБЯВАНИ VW T4 В НАШАТА ОНЛАЙН БОРСА

Въпросът с ръждата е важен за всеки Volkswagen T4. Ако през зимата избраният екземпляр не е съхраняван в проветрив гараж, обикновено кафявата чума е направила сериозни поразии. Сгъвките на отделните каросерийни компоненти, заварките и други подобни при T4 често корозират. Според данните в обявата предложеният за продажба Bulli има лека ръжда само по един от задните калници. Останалите слабости също се считат за дреболии. Прозрачният лак върху капака и покрива леко се е отлюпил. На седалките има малки петна. Отоплението на седалката на пасажера отпред не работи, прозорецът до нея може да се отваря само с бутона от страната на водача, а тапицерията на шофьорската седалка е леко скъсана.

Стойка за два велосипеда е включена в „пакета“ за продажба.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин