VW Golf 7 фейслифт

VW обновява Golf 7 във версиите с 3 и с 5 врати, както и вариантите Golf GTI, Golf GTE и Golf Variant. AUTO BILD ще ви обясни какво е променено!

0312
2016

VW Golf е не само символ на марката, но и често е неин технически пионер. Така Golf 7 Facelift ще бъде първият компактен модел с инфотейнмънт система с управление чрез жестове. Иновация, позната ни досега единствено то по-високите класове. Друга новост в задвижването на Golf е 1,5-литровият бензинов мотор с изключване на цилиндрите, както и 7-степенната автоматична трансмисия с два съединителя, която заменя всички 6-степенни DSG предавателни кутии.

Графиката на фаровете подчертава долната хромирана лайстна на решетката и като цяло прави предницата да изглежда по-широка. Преработени са и вентилационните отвори в долната част на бронята. Изцяло LED фаровете на новия Golf сменят ксеноновите фарове, но са серийни едва от по-високите нива на оборудване. Новите изцяло LEDзадни светлини вече са серийни за всички версии на Golf.

От VW са преработили и някои от материалите в кокпита на Golf 7. Промените личат и се усещат в тапицериите на вратите и по арматурното табло.  Акцентът на фейслифта е новата инфотейнмънт система с по-големи дисплеи и управлението чрез жестове. Новата система на Volkswagen Discover Pro може да се управлява посредством гласови команди, допир и жестове. Discover Pro вече няма обикновени бутони и превключватели.

vw-golf-7-facelift-interieur006 vw-golf-7-facelift-vorstellung03 vw-golf-7-facelift-interieur04 vw-golf-7-facelift-interieur002 vw-golf-7-facelift-interieur001

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин