VW Golf 7 фейслифт

VW обновява Golf 7 във версиите с 3 и с 5 врати, както и вариантите Golf GTI, Golf GTE и Golf Variant. AUTO BILD ще ви обясни какво е променено!


3
дек.
2016

VW Golf е не само символ на марката, но и често е неин технически пионер. Така Golf 7 Facelift ще бъде първият компактен модел с инфотейнмънт система с управление чрез жестове. Иновация, позната ни досега единствено то по-високите класове. Друга новост в задвижването на Golf е 1,5-литровият бензинов мотор с изключване на цилиндрите, както и 7-степенната автоматична трансмисия с два съединителя, която заменя всички 6-степенни DSG предавателни кутии.

Графиката на фаровете подчертава долната хромирана лайстна на решетката и като цяло прави предницата да изглежда по-широка. Преработени са и вентилационните отвори в долната част на бронята. Изцяло LED фаровете на новия Golf сменят ксеноновите фарове, но са серийни едва от по-високите нива на оборудване. Новите изцяло LEDзадни светлини вече са серийни за всички версии на Golf.

От VW са преработили и някои от материалите в кокпита на Golf 7. Промените личат и се усещат в тапицериите на вратите и по арматурното табло.  Акцентът на фейслифта е новата инфотейнмънт система с по-големи дисплеи и управлението чрез жестове. Новата система на Volkswagen Discover Pro може да се управлява посредством гласови команди, допир и жестове. Discover Pro вече няма обикновени бутони и превключватели.

vw-golf-7-facelift-interieur006 vw-golf-7-facelift-vorstellung03 vw-golf-7-facelift-interieur04 vw-golf-7-facelift-interieur002 vw-golf-7-facelift-interieur001

Още по темата

Card image cap
И Lada пуска хибриди!

14
февр.
2017

АвтоВАЗ обмисля лансирането на ековерсии на своите модели заради затягането на нормите за вредни емисии на Стария континент

Card image cap
Семейството Iveco Daily Blue Power стана „Международен ван на годината“

23
ное.
2017

Екотриото с метаново, електрическо и дизелово задвижване грабна престижното отличие

Card image cap
Малката серия на Jaguar е завършена

23
мар.
2016

Девет автомобила Jaguar XKSS са съсипани по време на пожар през 1957 г. Сега британците възстановяват тези „хищни котки”. Продажбата започва през 2017 г.

Card image cap

В последния брой:

Архив >