VW Golf 7 фейслифт

VW обновява Golf 7 във версиите с 3 и с 5 врати, както и вариантите Golf GTI, Golf GTE и Golf Variant. AUTO BILD ще ви обясни какво е променено!


3
дек.
2016

VW Golf е не само символ на марката, но и често е неин технически пионер. Така Golf 7 Facelift ще бъде първият компактен модел с инфотейнмънт система с управление чрез жестове. Иновация, позната ни досега единствено то по-високите класове. Друга новост в задвижването на Golf е 1,5-литровият бензинов мотор с изключване на цилиндрите, както и 7-степенната автоматична трансмисия с два съединителя, която заменя всички 6-степенни DSG предавателни кутии.

Графиката на фаровете подчертава долната хромирана лайстна на решетката и като цяло прави предницата да изглежда по-широка. Преработени са и вентилационните отвори в долната част на бронята. Изцяло LED фаровете на новия Golf сменят ксеноновите фарове, но са серийни едва от по-високите нива на оборудване. Новите изцяло LEDзадни светлини вече са серийни за всички версии на Golf.

От VW са преработили и някои от материалите в кокпита на Golf 7. Промените личат и се усещат в тапицериите на вратите и по арматурното табло.  Акцентът на фейслифта е новата инфотейнмънт система с по-големи дисплеи и управлението чрез жестове. Новата система на Volkswagen Discover Pro може да се управлява посредством гласови команди, допир и жестове. Discover Pro вече няма обикновени бутони и превключватели.

vw-golf-7-facelift-interieur006 vw-golf-7-facelift-vorstellung03 vw-golf-7-facelift-interieur04 vw-golf-7-facelift-interieur002 vw-golf-7-facelift-interieur001

Още по темата

Card image cap
Ето го новия SUV на Seat!

21
февр.
2018

След Arona и Ateca следва Seat Tarraco. Изображения на SUV-a в пълен размер „изтекоха“ във Facebook

Card image cap
Great Wall атакува щатския пазар

10
апр.
2017

Китайският гигант ще открие два нови завода – вероятно един в САЩ и един – в Мексико

Card image cap
Полицейското обръщане на годината! (ВИДЕО)

27
юни
2017

Когато се правиш на каскадьор, много често може да ти се наложи да си търсиш нова кола...

Card image cap
Иновативна CVT-трансмисия за новия Civic

10
февр.
2017

От Honda се хвалят, че параметрите й вече са близки до тези на предавателна кутия с два съединителя и усещането с нея е като при „многоскоростна“. Симулира 7 предавки през целия работен диапазон

Card image cap

В последния брой:

Архив >