VW Caddy Beach 1.4 TSI: бонзай кемпер за 55 000 лв.


1
сеп.
2020

Ако в гаража ви няма достатъчно място за VW T6 California, решението се казва VW Caddy Beach. Малкият брат на Bulli същo има практични таланти и е значително по-изгоде от Т6. В Инголщат дилър на употребявани автомобили предлага интересен VW Caddy Beach втора употреба. 1.4 TSI няма и една година, изминал е само 8130 км и е по-евтин от аналогични екземпляри.

Цената на автомобила е 27 490 евро (ок. 55 000 лв.) – като в тази цена са включени ДДС и гаранция. Документацията разкрива, че „баничарката“ е от първи собственик и че е регистрирана за сефте през ноември 2019. Нейният бензинов двигател генерира 131 к.с., а за предаването им към колелата се грижи DSG-трансмисия. Според данните в обявата Volkswagen-ът не е удрян и е с безупречна поддръжка. Следващият преглед пред TÜV трябва да бъде чак през август 2022. Миникемперът не е бил рент-а-кар. В оборудването му влиза всичко необходимо за пътешественика: автоматичен климатик, кожен волан, лумбални опори, отопляеми седалки, две плъзащи се врати, асистент за автоматично спиране, асистент за следене на умората, Bluetooth хендсфри, МР3 и навигация.

Като нов

На снимките се вижда на практика нов автомобил – без следи от щети или от употреба, нито отвън, нито отвътре. Всички повърхности по купето изглеждат като недокосвани. Водачите на Caddy се радват на практичните таланти на модела и са готови да си затворят очите за някои пропуски по отношение на комфорта в сравнение с Touran и Sharan. Най-вече задната ос при версиите с предно задвижване прави возията изключително неприятна. Вторият плюс наред с практичните таланти на Caddy е големият избор от модификации. Две дължини, различни видове задвижване и голям брой екстри – сред всичко това клиентите могат да направят своя избор. За някои клиенти DSG-кутията е прекрасна, а други я критикуват заради „подскоците“ в градския трафик. В интерес на истината, тази трансмисия се нуждае от регулярна поддръжка, за да ви служи вярно. Многo Caddy-та, товарени порядъчно, страдат от проблемни полуоски и листови ресори отзад. Ако сте си харесали екземпляр от модела, задължително проверете и задния капак, плъзгащите врати и уплътненията на прозорците. При някои екземпляри дори задният капак ръждясва.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОЩЕ ОБЯВИ ЗА VW CADDY НА СТАРО

Още по темата