VW пуска електрическо SUV-Coupé

В Шанхай VW ще покаже нова електрическа студия: I.D. Crozz мобилизира 306 електрически к.с. и има пробег от 500 километра


18
апр.
2017

Volkswagen увеличава семейството на I.D.: на автосалона в Шанхай (19 до 29 април 2017) VW ще покаже изцяло електрическия

. SUV-Coupé-то ще се появи на пазара през 2020 г. Техническите данни на I.D. Crozz звучат многообещаващо: два електромотора със системна мощност 225 кВт. (306 к.с.), 500 километра пробег, двойно задвижване и изцяло автономни функции! Благодарение на тези данни I.D. Crozz спринтира до 100 км/ч за под 6 секунди. Същевременно с това от VW обещават пробег от напълно пригодените за всекидневието 500 километра. Батериите се зареждат за 30 минути до 80 процента.

Предлаганото място в дългото 4,63 метра SUV-Coupé може да се сравни с това на VW Tiguan Allspace. Благодарение на панорамния покрив и липсващия среден тунел интериорът е доста просторен. От волана можете да настройвате не само режимите на движение, но и да активирате напълно автономния режим. за целта водачът на VW трябва да натиска в продължение на три секунди. След това воланът се прибира и I.D. Crozz поема управлението. От VW са убедени, че тази технология ще се е готова за серийно производство най-късно през 2025 г.

SUV-Coupé-то разпознава движещите около него автомобили с помощта на лазерни скенери, ултразвук, радари и камери. От VW описват външността на модела като авангардна, а според на I.D. Crozz изглежда като смесица от Tesla Model X и Faraday Future FF 91. Джантите на модела са 21-цолови, но едва ли ще останат при серийната версия.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин