VOSS Automotive ще отвори 500 работни места в бившия завод на „Литекс Моторс“


30
ян.
2019

Първите наети служители в завода на VOSS в Баховица стартираха обучение в Полша, където в рамките на 3 месеца ще бъдат обучавани да работят спрямо стандартите и технологиите на VOSS Automotive. Бъдещите служители ще бъдат подготвени в Полша, защото именно там заводът на компанията е с подобна продукция на българската. Целта на прецизната подготовка е служителите да заемат работните си места в завода на VOSS в България като квалифицирани кадри, готови да работят самостоятелно и да предадат познанията и уменията си на другите колеги, чието наемане вече е в процес. В момента административният отдел се състои от 30 човека, а до края на май ще бъдат наети още 150 работници. Всички имат възможност за професионално развитие в компанията и шанс за бързо достигане на лидерски позиции.

„С откриването на завода в България семейството на VOSS се разраства според нуждите на пазара. Екипът тук ще бъде както от служители на производствените линии, така и от експерти по качеството, складови оператори, вътрешни логистични оператори и инженери. Сред целите, които сме си поставили, е до края на 2019 г. в завода на VOSS в Баховица да бъдат назначени около 500 души“, сподели Роланд Вайс, управляващ директор на VOSS Automotive за България. Той допълни, че ще бъдат наемани хора от регионите: Ловеч, Плевен, Севлиево и Троян, тъй като компанията ще организира безплатен транспорт за бъдещите служители.

Отворените позиции са публикувани на https://www.jobs.bg/company/272009

В завода на VOSS в Баховица предстои да се инсталират машините, а производствените линии да бъдат въведени в експлоатация, за да може първата поръчка да бъде готова за износ през май 2019 г., както заявиха от компанията миналият месец.

През 2018 г. германският лидер в автомобилната и машиностроителната промишленост – VOSS, добави в мрежата си от заводи по цял свят и България. Чуждестранните инвеститори избраха страната ни за стъпка, спомагаща международното развитие и значителното разрастване на пазара на компанията. С откриването на завода си в България VOSS дава възможност на служителите си да се развиват в международна среда, оставайки в родината при близките си.

За VOSS:

VОЅЅ, открита през 1931, има дoĸaзaн oпит в пpoизвoдcтвoтo нa тpъбни вpъзĸи и ĸoмпoнeнти зa пъpвичнo вгpaждaнe в горивните, oxлaдитeлнитe, пневматичните и изпускателните cиcтeми зa леки и тeжĸoтoвapни aвтoмoбили.

 Компанията имa зaвoди в цял cвят – САЩ, Meĸcиĸo, Бpaзилия, Kитaй, Индия, Япония, Πoлшa и седалище в Германия, ocигypявaйĸи paбoтa зa пoвeчe oт 6000 дyши и отчита годишен оборот в размер над 600 млн. евро.

 VOSS е партньор на водещи фирми от автомобилната и машиностроителната промишленост. Компанията поддържа близки отношения с клиентите си, благодарение на което винаги предлага актуални и полезни решения на пазара. Иновациите и стремежът към най-високо качество на продукцията са основната мисия на VOSS Automotive.

Още по темата

Card image cap
Първа снимка на Aston Martin DB11

17
февр.
2016

Ето как ще изглежда новият Aston Martin DB11. Първата фотография на новия британския суперспортист с V12-мотор се появи още преди официалната премиера

Card image cap
Зверско Clio RS с 2-литров турбомотор!

20
сеп.
2016

Специалната версия на модела ще използва двигателя на Megane RS и ще има ръчна скоростна кутия

Card image cap

В последния брой:

Архив >