VOS Performance тунингова Lamborghini Huracán Spyder


30
дек.
2016

От началото на 2016 Huracán се предлага и в открита версия. Именно  нея са взели специалистите от VOS Performance като база за своя тунингован вариант. При облагородяването VOS залага на голям брой карбонови елементи. Агресивната още фабрично предница е допълнена от карбонов спойлер. По-съществени са модификациите по задницата: тук се използва неподвижно крило. За пистата алтернативно се предлага механичен спойлер. Перфектен завършек се явява дифузьорът. Допълнителни акценти са капака на резервоара и страничните огледала, които са от карбон. Джантите са Mansory –  черни с оранжеви ивици, а гумите са с размер 245/30 ZR20 отпред и 325/25 ZR21 отзад.

Отвътре от прозрачен карбон са направени лостчетата зад волана, вътрешните дръжки на вратите, вентилационните дюзи и средната конзола. Ауспуховата уредба може да е титанова на Akrapovic , която спестява до 20 килограма от теглото и добавя 20 к.с. към мощността. естествено звукът й е подобаващо як. Накрая от VOS са монтирали комплект пружини от H&R, които смъкват Lambo-то с 3,5 сантиметра.  

Още по темата

Card image cap
Е30-ка с 1240 „коня“ унижава Lambo Huracan

4
дек.
2017

Да вземеш „шестак“ от М5 и да го „имплантираш“ в Е30-ка? Резултатът: „турбобаварец“ с умопомрачаващите 1240 конски сили!

Card image cap
Непродаваемият Unimog на Шварценегер

12
май
2016

Някога бил голямата гордост на Арнолд Шварценегер, междувременно се оказал непродаваем: специалният Unimog от 1977 година не намерил нов собственик в Ebay – може би заради цената

Card image cap
Тази тунингова М4-ка ще спре дъха ви

14
апр.
2017

Френската тунинг компания Devotec е направила съвместен проект заедно с PowerPlusEngineering – на базата на М4, което генерира близо 700 конски сили!

Card image cap

В последния брой:

Архив >