Volvo Cars внедрява YouTube и Prime Video в своите модели

1409
2023

Независимо дали зареждате, чакате да вземете любимия човек или цените спокойните моменти далеч  – Volvo вече предлага по-добро оборудванo, за да ви забавлява, като въведе Prime Video в Google Play за изтегляне на всички пазари, където приложенията на Google и услуги са налични. Volvo Cars е сред първите автомобилни производители, които предлагат Prime Video в своите автомобили. YouTube скоро ще се появи и за автомобилите Volvo с вграден Google.

Услугата ще стане достъпна от 18 септември след инсталация на приложението с постепенно внедряване чрез актуализация по въздух (OTA), пазар по пазар. „Добавянето на достъп до услуги като Prime Video и YouTube в нашите автомобили укрепва непрекъснато нарастващия списък от софтуер и приложения, за да направи живота на нашите шофьори по-добър“, казва Ерик Северинсън, глобален ръководител на програми за нови автомобили. „Ние изпълняваме обещанието си да създаваме автомобили, които растат с нашите клиенти с течение на времето.“

Тъй като безопасността е в основата на философията на Volvo, достъпът до видео стрийминг ще бъде наличен само когато автомобилът е напълно спрял.

• Prime Video ще бъде достъпно за изтегляне от Google Play. YouTube ще бъде предварително инсталиран като част от OTA актуализация.

• И двете приложения ще бъдат налични в автомобили Volvo с вграден Google в цял свят, с изключение на Китай, Южна Корея и Виетнам.

• Наличността на функциите и услугите, uпоменати по-горе, може да се различава в различните пазари.

• Google, Google Play и YouTube са търговски марки на Google LLC.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин