Корпоративни новини » Volvo вече получават актуализации на софтуера по въздуха

Volvo вече получават актуализации на софтуера по въздуха

0804
2022

Новите модели автомобили на Volvo вече се предлагат с възможност за актуализация на софтуера по въздуха (OTA), ключова технология за изпълнение на амбицията на Volvo Cars да прави автомобилите на клиентите по-добри и да затвърди позицията си като един от лидерите в индустрията, достигайки до повече от 190 000 клиента на 34 пазара по цял свят.

Клиентите на премиум бранда ще видят своите информационно-развлекателни системи актуализирани до най-новата версия на Android Automotive OS, Android™ 11 с актуализацията OTA, която ще излезе тази седмица. Също така ще получат достъп до нови приложения в Google Play, включително навигация.

Информационно-развлекателната система на Volvo Cars е разработена съвместно с Google и предоставя на клиентите на Volvo удобен за потребителя интерфейс, несравнима свързаност и достъп до добре познати приложения и услуги.

Новите актуализации подобряват функциите за управление на енергията, което помага да се поддържат подходящи температури на батерията както през студените, така и през топлите дни, увеличавайки обхвата на шофиране и намалява времето за зареждане.

„Като позволяваме на всички модели Volvo да получават актуализации по въздуха, ние постигаме важен напредък към нашата амбиция да правим автомобилите на нашите клиенти по-добри всеки ден“, каза Хенрик Грийн, нашият главен продуктов директор.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ