Volkswagen T6.1 Multivan Panamericana – жаден за приключения

2911
2020

Да отбием по черния път в гората и да пренощуваме на уединено място? С новия Volkswagen T6.1 Multivan с линията на оборудване Panamericana ще можете да правите подобни „бягства“ – поне така обещава визията на модела. В интерес на истината обаче, не е задължително клиентите да поръчат 4х4, ако искат Panamericana.

Цените стартират от 96 900 лева за модификацията 2.0 TDI (110 к.с.) с ръчна 5-степенна трансмисия. И преди T6 да получи добавка „.1“ към името Volkswagen предлагаше версията Panamericana – само че преди тя включваше и увеличение на клиренса с 20 мм.

Двуцветният кожен салон е шикозен, но надали е най-подходящото нещо, когато „дивото зове“.

При новия вариант обаче това няма да бъде така. Тук Volkswagen залага на атрактивния външен вид. Радиаторната решетка е боядисана в черно, а предната и задната броня са „издържани“ в сиво. Отстрани специално фолио трябва да предпазва автомобила от удари на малки камъчета. Серийно Panamericana разчита на 17-цолови алуминиеви джанти. За „офроуд“ версията са предвидени също лога на В-колоните и затъмнени задни светлини.

Серийният кожен салон с двуцветни седалки прави впечатление на благороден, но надали е най-подходящото нещо за разходки в дивата природа. А който се радва на пътуванията в градската джунгла, определено ще оцени тонираните стъкла. По желание на клиента вместо с мокет, бусът може да бъде поръчан и с рифелова ламарина на пода.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин