Новини » Светът на Фолксваген » е-мобилност » VOLKSWAGEN ID.5/ID.5 GTX – Не спират да си говорят (ВИДЕО)

VOLKSWAGEN ID.5/ID.5 GTX – Не спират да си говорят (ВИДЕО)

2705
2022

ID.5 е първото изцяло електрическо SUV купе на Volkswagen. Най-новото поколение софтуер в ID.5 намалява времето за зареждане, повишава комфорта и подобрява работата на автомобила. Това прави зареждането с електричество дори по-удобно от познатото ни с гориво на бензиностанцията.

Новият изцяло електрически SUV-купе ID.5/ID.5 GTX ще отпразнува своята премиера по време на автомобилния салон в София през следващата седмица. Софийският автосалон е първото публично събитие в света, на което моделът ще бъде официално показан на широката публика на живо. На щанда на Volkswagen, посетителите на Автомобилен салон София 2022 ще могат да видят флагмана в ID. семейството – топ версията ID.5 GTX със задвижване на четирите колела и мощност от 299 к.с., решен в спортно сив цвят.

Новият ID.5 и новият ID.5 GTX са шестите напълно електрически модели, които се присъединяват към ID. семейство. Volkswagen ID.5 е SUV купе от чисто ново поколение с премиум стандарти. Той идва на пазара като ID.5 със система за задвижване на задните колела със 128 кВт (174 к.с.) или 150 кВт (204 к.с.) и със задвижване на всички колела ID.5 GTX с 200 кВт (299 к.с.)*. Всеки модел от тази продуктова линия е силен характер, който обединява качествата на ID. семейство в уникален дизайн – колкото елегантен, толкова и изразителен. ID.5 предлага ново усещане за простор, заедно с иновативни решения за работа, интерфейс човек-машина (HMI), инфотейнмънт и асистиращи системи.

Още по темата

ƒ