Volkswagen Arteon: новата премиум лимузина от Волфсбург


28
ное.
2016

Три месеца преди изложението в Женева, Volkswagen дава възможност за първи поглед към контурите на дългоочаквания нов топмодел – Arteon. Моделът е позициониран над Passat и притежава силно експресивен и емоционален характер. В допълнение на изразителния си силует, Arteon представя нов облик на Volkswagen, със силен хоризонтален акцент. Радиаторната решетка се изтегля в триизмерни предни фарове, а LED светлинните елементи допълнително подчертават смелия облик на предницата и демонстрират амбиция моделът да доминира във всяка ситуация. Освен с революционен дизайн, Arteon впечатлява и с изумителна практичност. Стъклата на вратите са решени без рамки, в типичния изискан стил на grand tourer моделите, но същевременно вратите са окачени и се отварят така, че дават оптимален достъп до голямото купе.

Името Arteon се произнася с ударение на първата сричка и е съчетание от две думи. От една страна – „art” (от англ. „изкуство“), което изразява хармоничните линии и емоционалния рисунък на дизайна. От друга – „еоn”, частицата на Volkswagen, която маркира, че моделът е от премиум класа. Arteon ще събере погледите за първи път в Женева през пролетта на 2017 г. и ще излезе на пазара през лятото.

 

Още по темата

Card image cap
Китайски SUV атакува Европа

28
авг.
2017

Chery ще представи нов модел във Франкфурт

Card image cap
Поглед върху новия Touareg

18
апр.
2016

VW ще покаже на автосалона в Пекин студия, която дава насока за бъдещия Touareg. Третото поколение на SUV от висок клас ще се появи на пазара в началото на 2018 г.

Card image cap
Mercedes AMG пуска Ocean 63

14
мар.
2017

За 50-тия си юбилей Mercedes AMG ще представи няколко специални модела. Първият: Mercedes AMG C 63 Cabriolet Ocean Blue Edition. Разгледахме отвътре кабриолета!

Card image cap
Всичко за новото комби на Insignia

6
мар.
2017

Почти едновременно с Insignia от Opel ще пуснат на пазара и новото комби Sports Tourer. Дължината на модела е 5 метра, а AUTO BILD го разгледа отвън и отвътре!

Card image cap

В последния брой:

Архив >