Volkswagen с подробности за GTI-събора през 2024 г.

1004
2024

Ако искате да присъствате на GTI-събора в края на юли 2024 г. във Волфбург, вече можете да си купите билети. Станаха ясни още детайли от програмата!

Следващото голямо GTI-парти ще се състои от 26-ти до 28-ми юли и на него се очакват около 35 000 посетители от цял свят. Сборът официално заменя бившата среща на GTI-общността на Вьортерзее. Тя се провеждаше от 41 години, но през 2023 г. беше отменена.

 Тази година съборът ще се състои около стадион Volkswagen Arena във Волфбург под мотото „Icons Coming Home“.

Предварителната продажба на билети вече стартира на www.volkswagen.de/gtifanfest . Билетът за един ден струва 19,76 евро, а тридневният ВИП билет – 119,76 евро. Деца и юноши до 18 години влизат безплатно.

GTI-събор 2024: планирана е богата програма

Организаторите са планирали много неща: освен презентации на автомобили, ще има и някои изненади за феновете на GTI и Volkswagen и техните семейства.

Сред тях е индивидуализиране на маратонки: дизайнер на обувки е разработил специален GTI-дизайн за маратонки и всеки ще може да се възползва на място от възможността да се сдобие с нови спортни обувки. Освен това ще бъде представена и новата GTI лайфстайл колекция.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин