Volkswagen представя виртуално щанда си за Женева

0504
2020

Volkswagen пусна нов микросайт, който да възпроизвежда максимално реалистично изживяването, което би изпитал посетител на отменения заради коронавирус автомобилен салон в Женева. Това, което хората в халетата можеха да видят, сега е достъпно на тази уебстраница на немски и английски език. 360-градусовата обиколка е интерактивно дигитално преживяване, благодарение на което потребителите могат да наблюдават моделите от щанда и да се разглеждат различни комбинации за цветовете и за джантите.

„Нашият първи дигитален щанд е нашата първа стъпка в новата ни концепция за иновативни бъдещи онлайн преживявания“, казва Йохен Зенгпийл, ръководител на маркетинговия отдел на поделението за леки автомобили Volkswagen. „В нашата дигитална стратегия е заложено да изцедим до краен предел възможностите на виртуалната реалност.“

В центъра на виртуалния щанд са позиционирани основните новости от марката за 2020: от бъдещия електромобил ID.31 през новия Touareg R2 с Plug-In хибридно задвижване до спортните „икони“ Golf GTI3, GTD4 и GTE5.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин