Visteon Corporation спонсорира техническото предизвикателство Visteon Lane Detection Challenge


6
мар.
2019


„Visteon Corporation“ организира и спонсорира техническо предизвикателство като част от семинар към конференцията „Computer Vision and Pattern Recognition 2019“ в Лонг Бийч, Калифорния. Победителите ще получат възможност да представят идеите си пред някои от най-големите технологични компании и учени от цял свят.

Ежегодното събитие включва конференция, няколко семинара и кратки курсове, покриващи теми, свързани с computer vision (или как компютрите могат да извършват дейности и функции за извличане и разчитане на информация от реалния живот), machine learning-а и изкуствения интелект.

Някои от останалите спонсори и организатори са Оксфордски университет, Университет Генуа и BMW Group. Повече за събитието на http://cvpr2019.thecvf.com/

За предизвикателството:

Visteon Lane Detection Challenge (ViLD) е компютърна, визуално-базирана задача, фокусирана върху една конкретна и специфична цел: идентифициране на пътната маркировка, очертана на пътното платно посредством монтираните на автомобила камери при различни условия като осветеност, цвят, форма.

Участие

Могат да се включат както индивидуални участници, така и отбори. За целта е необходимо да се направи регистрация на онлайн портала на инициативата: https://lanedetection.drivecorestudio.com/#/, откъдето могат да се свалят материали с базови решения и насоки. Регистрацията ще е отворена до 14.03.2019г.

Наградата

Несъмнено най-ценната награда от предизвикателството ще е усъвършенстването и задълбочаването на знанията и уменията на всеки участник.

Победителят, предложил най-доброто решение на задачата, ще получи награда на стойност 1000 щатски долара. Първите три отбора ще получат покана да представят идеите си на семинара към конференцията „CVPR 2019“ в Лонг Бийч, Калифорния.

Още по темата

Card image cap
Транспортьорите на Формула 1

6
май
2016

Флотилия от камиони Renault Trucks гама Т, оборудвани с двигатели Евро 6 DTI 13, 520 к.с и Fuel Eco pack ще обслужват отбора на Renault Sport при самостоятелното му завръщане във Формула 1 през сезон 2016

Card image cap
Без комби на Giulia засега

10
ян.
2017

Серджо Маркионе ще се оттегли от ръководоството на FCA до 2018 г.

Card image cap
Стойката за регистрационния номер като парктроник

7
юни
2016

Парктроникът е много практичен и предпазва боята на автомобила. Но за съжаление допълнителният монтаж е скъп. Американският производител Fensens предлага хитроумна алтернатива

Card image cap

В последния брой:

Архив >