Visteon Corporation спонсорира техническото предизвикателство Visteon Lane Detection Challenge


6
мар.
2019


„Visteon Corporation“ организира и спонсорира техническо предизвикателство като част от семинар към конференцията „Computer Vision and Pattern Recognition 2019“ в Лонг Бийч, Калифорния. Победителите ще получат възможност да представят идеите си пред някои от най-големите технологични компании и учени от цял свят.

Ежегодното събитие включва конференция, няколко семинара и кратки курсове, покриващи теми, свързани с computer vision (или как компютрите могат да извършват дейности и функции за извличане и разчитане на информация от реалния живот), machine learning-а и изкуствения интелект.

Някои от останалите спонсори и организатори са Оксфордски университет, Университет Генуа и BMW Group. Повече за събитието на http://cvpr2019.thecvf.com/

За предизвикателството:

Visteon Lane Detection Challenge (ViLD) е компютърна, визуално-базирана задача, фокусирана върху една конкретна и специфична цел: идентифициране на пътната маркировка, очертана на пътното платно посредством монтираните на автомобила камери при различни условия като осветеност, цвят, форма.

Участие

Могат да се включат както индивидуални участници, така и отбори. За целта е необходимо да се направи регистрация на онлайн портала на инициативата: https://lanedetection.drivecorestudio.com/#/, откъдето могат да се свалят материали с базови решения и насоки. Регистрацията ще е отворена до 14.03.2019г.

Наградата

Несъмнено най-ценната награда от предизвикателството ще е усъвършенстването и задълбочаването на знанията и уменията на всеки участник.

Победителят, предложил най-доброто решение на задачата, ще получи награда на стойност 1000 щатски долара. Първите три отбора ще получат покана да представят идеите си на семинара към конференцията „CVPR 2019“ в Лонг Бийч, Калифорния.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >