Vilner накара Brabus да позеленее: 2012 Smart Fortwo MkII от Vilner (ВИДЕО)


15
юни
2017

Докато Brabus постепенно се превръща от бутиков тунер в масов производител, а самочувствието му да иска все повече пари за продуктите си излетя в космоса (за последното поколение Smart Brabus немците искат 52 800 евро в Германия, цена почти идентична с базовата цена на новото 300-конното Porsche 718 Boxster), Vilner направиха вероятно най-променения и карбонов Fortwo в света.

2012 Smart Fortwo MkII от Vilner може да накара немския тунер да позеленее от яд. Външно колата е получила зелени акценти с геометрични графики, карбонови огледала, вежди на калниците, а Monoblock VII колелата Brabus – зелен кант. Интериорът обаче е най-изумителната област на проекта, която е променена до неузнаваемост – Vilner са изработили и поставили повече карбонови детайли, отколкото може да видите в някой G-Class AMG.

Степента на персоанлизация е колосална, като дори скоростомерът е променен в бяло и с надпис “Brabus by Vilner”, в знак на уважение и към първоначалния тунинг на колата. Скоро очаквайте и пълната информация за този голям проект.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин