AUTO BILD България / Vanderhall Carmel: мощ и лукс в сегмента на 3-колесните

Vanderhall Carmel: мощ и лукс в сегмента на 3-колесните


17
окт.
2018

Автомобилите Vanderhall по принцип са доста далеч от лукса – но новият модел на марката Carmel отива в друга посока. В класа на 3-колесните истинските врати са рядкост. Предишните Vanderhall бяха оборудвани с парно, но Carmel прави крачка напред с опционален климатик. Автомобилът е с 19-цолови джанти – по-големи от стандартните за Vanderhall 18-ки. За капак получавате и сваляем покрив.

Carmel получава и нов двигател – 1,5-литров турбобензинов с 4 цилиндъра на GM, генериращ 200 конски сили. Агрегатът използва алуминиев блок, за разлика от предишния 1,4-литров със само 180 к.с. Единствената скоростна кутия е 6-степенна автоматична. По данни на производителя машината ускорява от 0 до 60 мили в час (0-96 км/ч) само за 4,5 сек, а максималната скорост е 223 км/ч. Клиентите могат да поръчат дори LED фарове, а цените ще стартират от 39 950 долара.

Още по темата

Card image cap
Цече наследява Гон

8
дек.
2015

Европейските автомобилни производители ще имат нов президент на своята асоциация догодина – шефът на Daimler Дитер Цетше ще наследи ръководителя на Renault-Nissan Карлос Гон на отговорния пост

Card image cap

В последния брой:

Архив >