/ Update за Subaru Levorg

Update за Subaru Levorg

Малки промени за комбито на Subaru

Специалстът в двойното задвижване Subaru дава на Levorg ново серийно оборудване за сигурност. Базираната на камери помощна система „Eyesight“, система за аварийно спиране и система за предупреждение от сблъсък са вече серийни. В този пакет влизат и система за предупреждение за напускане на лентата и адаптивен круиз контрол. Levorg, чийто прототип беше представен на изложението в Токио през 2013 г., ще бъде продаван в Германия от август 2016 с начална цена* от 29 900 евро за линията „Trend“, с 1000 евро повече от сегашната. По-скъпото ниво на оборудване „Comfort“ ще струва 32 750 евро (с 1350 евро повече), а топвариантът „Sport“ – 36 450 евро (с 1550 евро повече). Новост е и мултимедиийната ситсема  със седеминчов дисплей и цифрово радиопредаване.

Наследникът на Legacy разполага само с един двигател: 1,6-литров турбобензинов с директно впръскване и старт-стоп система. Той развива 170 к.с. и максимален въртящ момент от 250 Нм. Моделът разполага с рядката и скъпа типична за Subaru комбинация от двойно задвижване и автоматична скоростна кутия.

С дължина от 4,69 м Levorg се нарежда точно под Legacy. неговото странно име е образувано от части на думите LEgacy, reVOlution и touRinG. Мястото за багаж на Levorg е увеличено от 552 л  до 1446 л.

* В момента версията преди фейслифта струва 54 400 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин