AUTO BILD България / Unimog-ът на Арни отново се продава

Unimog-ът на Арни отново се продава

Високопроходимият камион на Арнолд Шварценегер пак си търси собственик. От 2014 г. Арни не е притежател на машината


1
февр.
2016

Още през септември 2014 г. „Терминаторът“ Арнолд Шварценегер продаде своя Unimog oт 1977 г. на американец за 208 250 евро. Сега новият собственик иска да спечели много повече от направения по специална поръчка U1300 SE 6.4. Предприемчивият янки иска да продаде машината в ebay за сума, равна на около 640 000 лева. Първият подобен опит, направен на 28.01.2016 г., се оказа неуспешен – на аукциона камионът не си намери нов притежател. Ако този път сделка за упомената по-горе цена бъде постигната, Unimog-ът ще се окаже много доходоносно вложение.

Увеличение на цената с 30 процента

Бордовият камион с пробег 1800 мили е оборудван много добре. В самата каросерия има пейка с предпазни колани за трима души. Освен това машината има система за регулиране на налягането в гумите, климатик и камера за задно виждане. Повече сигурност гарантират рол- и булбарът. При движение офроуд помага електрическа лебедка с дистанционно управление. Черешката на тортата е автографът от Шварценегер на арматурното табло.


Още по темата

Card image cap
Hummer-ът на Тупак продаден на аукцион

25
май
2016

Последният автомобил на Тупак Шакур – Hummer H1, наскоро беше продаден на аукцион на цена, три пъти по-висока от очакваната

Card image cap
Мистериозна катастрофа на Aventador

5
февр.
2017

Lamborghini Aventador на Крис Браун е открито като тотал щета в Бевърли Хилс. Певецът не знае нищо за катастрофата – защото шофьорът е избягал!

Card image cap

В последния брой:

Архив >