Toyota Supra с части на BMW M3


11
дек.
2019

Тунинг-фирмата GReddy са превърнали новата Toyota Supra в хардкор-автомобил за дрифт, като преработката включва бодикит, секвенциална трансмисия и части от M3!

Тази Toyota Supra е расов автомобил за дрифт! Освен това тунинг-специалистите от GReddy са преработили изцяло колата. Накрая почти нищо не напомня за серийната версия на автомобила!

Секвенциална трансмисия и части от M3

Между другото GReddy са заменили автоматичната предавателна кутия на BMW със секвенциална на Samsonas. Това обаче не е всичко: 3-литровият 6-цилиндров агрегат (B58) е оборудван от хората от GReddy с нова турбина BorgWarner. Собствено производство са всмукателната уредба, интеркуулерът и охладителната система за моторното масло, както и ауспуховата уредба. Управлението на двигателя е взето от хората от GReddy от NCS. Засега няма информация, каква е мощността на тази хардкор Supra – от GReddy не казват нищо. По отношение на окачването има пружини на KW и амортисьори Wisefab. Тунинг-специалистите са огледали и при ВMW, като са използвали спирачната уредба и задния диференциал на M3 (E90). Отвътре впечатление правят най-вече клетката срещу преобръщане и седалките тип корито Sparco, а по отношение на екстериора GReddy залагат на Pandem-Widebody-кит и на задно крило.

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >