Новини » Toyota Camry се завръща в Европа

Toyota Camry се завръща в Европа

2106
2018

След 14 години отсъствие Toyota отново пуска в продажба модела Camry в Западна Европа и по този начин запазва присъствието на марката в сегмента D/E-седан. Предлаган като самозаряден хибриден електрически автомобил, новият Camry разширява европейското портфолио от хибридни електрически автомобили на Toyota до 8 модела. 2,5-литровият хибриден електрически двигател комбинира горивна ефективност с ниски нива на вредни емисии и тиха работа на двигателя с повече мощност и по-голяма отзивчивост.

Новият Camry е осмо поколение на седана, който е спечелил безброй награди и отличия, откакто за първи път бе пуснат в продажба през 1982 г. Моделът се продава в повече от 100 страни в световен мащаб като продажбите му възлизат на над 19 милиона автомобила. С годишни продажби от над 700 000 автомобила, Camry остава най-продаваният седан D / E-сегмент в света.

Последното поколение Camry демонстрира дизайна и инженерната философия на Toyota’s New Global Architecture (TNGA). Елегантният и динамичен екстериор включва каросерия с по-висока линия на покрива, която осигурява комфорт на пътниците, комбинирано с компактни странични стъкла, които се вписват в междуосието, за да създадат уникално стилен, спортен външен вид.

Интериорът представлява идеално съчетание на стил, комфорт и изработка. Отпред чувствените извивки на новото табло за управление затварят ергономично превъзходната среда на кокпита, ориентиран към водача, а задната седалка предлага на пътниците забележително просторно и изключително удобно настаняване. Новият Camry Hybrid ще бъде достъпна в цяла Западна Европа през първото тримесечие на 2019 година.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин