Toyota Camry се завръща в Европа


21
юни
2018

След 14 години отсъствие Toyota отново пуска в продажба модела Camry в Западна Европа и по този начин запазва присъствието на марката в сегмента D/E-седан. Предлаган като самозаряден хибриден електрически автомобил, новият Camry разширява европейското портфолио от хибридни електрически автомобили на Toyota до 8 модела. 2,5-литровият хибриден електрически двигател комбинира горивна ефективност с ниски нива на вредни емисии и тиха работа на двигателя с повече мощност и по-голяма отзивчивост.

Новият Camry е осмо поколение на седана, който е спечелил безброй награди и отличия, откакто за първи път бе пуснат в продажба през 1982 г. Моделът се продава в повече от 100 страни в световен мащаб като продажбите му възлизат на над 19 милиона автомобила. С годишни продажби от над 700 000 автомобила, Camry остава най-продаваният седан D / E-сегмент в света.

Последното поколение Camry демонстрира дизайна и инженерната философия на Toyota’s New Global Architecture (TNGA). Елегантният и динамичен екстериор включва каросерия с по-висока линия на покрива, която осигурява комфорт на пътниците, комбинирано с компактни странични стъкла, които се вписват в междуосието, за да създадат уникално стилен, спортен външен вид.

Интериорът представлява идеално съчетание на стил, комфорт и изработка. Отпред чувствените извивки на новото табло за управление затварят ергономично превъзходната среда на кокпита, ориентиран към водача, а задната седалка предлага на пътниците забележително просторно и изключително удобно настаняване. Новият Camry Hybrid ще бъде достъпна в цяла Западна Европа през първото тримесечие на 2019 година.

Още по темата

Card image cap
BMW разкри кокпита на новата Серия 5 (ВИДЕО)

19
сеп.
2016

През пролетта на 2017 г. BMW ще пусне на пазара новата „петица“. В тийзър компанията от Мюнхен представя кокпита на модела

Card image cap
Renault обнови Clio

13
юни
2016

26 години след лансирането на първото поколение на модела Renault обновява своя бестселър. След фейслифта Clio вече паркира самостоятелно

Card image cap

В последния брой:

Архив >